Goran Jovanic – Knjige

RECENZIJE ROMANA

Pročitajte recenzije romana koje možete kupiti ovde.

TAJNA OGNJENOG ZMAJA

Zasnovavši u romanu žanrovski složenu priču ukrštenih vremenskih perspektiva o potrazi za izgubljenim relikvijama i umetničkim delima, pisac je u njemu veoma dinamično, filmski scenično i ubrzano, pripovedao o prirodi i ulozi moći  u ljudskom životu i istoriji.

More

VARVARA

Plemeniti gospodin – pisac, raskošnog i raznolikog pripovedačkog dara, umetničkog gena, moderan, imaginativan. Radi se o onoj vrsti dara, koji čitaoca intrigira, tera ga na čitanje u jednom mahu, ali i na ponovno vraćanje na drage delove i njegove psigološke ili karakterne opservacije. Roman je pisan jasnim, pitkim pismom, ali se autor potrudio da nikako ne povlađuje čitaocu ne skliznuvši u vode lagane literature, naprotiv!

More

OLOVNE SUZE

Goran Jovanić je ustrajan u poduhvatu da ispiše svoj pogled na skorašnje događaje u našoj istoriji, na intimnim primerima naših naivnosti. Počeo je s’ knjigom Spasenje duše, u kontekstu dramatičnih ratnih krvoprolića u Slavoniji početkom devedesetih godina.

More

Tajna Ognjenog Zmaja

Naslovom primarno (što i jeste piščeva namera), asocira na poslednjeg srpskog despota Đurađa Brankovića vladara Smedereva, posle čijeg pada Srbija definitivno pada pod tursku vlast. U čemu je zaista tajna i na koji način ona putuje do današnjih dana, aktuelnog vremena, glavnih junaka i dramatruškog zapleta ovog romana?

More

PROMOCIJA

Pogledajte snimak sa promocije knjiga “Tajna Ognjenog Zmaja” i “Varvara” održane u prostorijama gradske biblioteke u Smederevu.

KONTAKT

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla ili pozivom na dati broj telefona.

Info

+381 60 3230028
fiziomedika@gmail.com

Address

Knez Mihailova 42

11300 Smederevo, Srbija

LOKACIJA